پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز شنبه ، 1403/09/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

مدیرنظارت بر دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: مردم شریف استان می توانند با نصب و استفاده از سامانه TTAC.IR بر روي گوشي هاي تلفن همراه خود از قاچاق يا مورد تاييد بودن كالاهاي دارويي و آرايشي بهداشتي و قیمت داروها اطمينان حاصل مي كنند.

مدیرنظارت بر دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: مردم شریف استان می توانند با نصب و استفاده از سامانه TTAC.IR بر روي گوشي هاي تلفن همراه خود از قاچاق يا مورد تاييد بودن كالاهاي دارويي و آرايشي بهداشتي و قیمت داروها اطمينان حاصل مي كنند.


به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر سید عقیل عابدی افزود: مردم از طريق اين سامانه که توسط سازمان غذا و داروي وزارت بهداشت راه اندازي شده به عنوان راهي مطمئن و موثر براي شناسايي و تشخيص سالم از غير سالم و تاييد يا عدم تاييد اصالت كالاهاي دارويي و بهداشتي مورد مصرف شان استفاده كنند.


وی ادامه داد: با نصب اين سامانه در گوشي تلفن هاي همراه خريدار مشخصات كالاي مورد نظر خود همچون باركد و UID را وارد اين سامانه كرده و اين سيستم با دريافت اطلاعات صحت و سلامت كالا يا عدم آن را به مصرف كننده ارائه مي دهد.


مدیرنظارت بر دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان عنوان کرد: با كمك اين سامانه، خريداران در قسمت اطلاعات دارویی از قیمت آنلاین، تاريخ توليد و انقضاي واقعي كالا، قاچاق يا مورد تاييد و همچنين اصل يا تقلبي بودن جنس مورد نظر خود مطمئن مي شوند.


وي تاكيد كرد: هم اكنون اين سامانه براي كالاهاي دارويي، بهداشتي و آرايشي فعال است و در آينده اي نزديك نيز مواد غذايي و خوراكي نيز به آن اضافه مي شود.


دکتر عابدی خاطر نشان کرد: اين سامانه به گونه اي طراحي شده كه ميزان خطا و اشتباه آن اندك و نزديك به صفر است.


مدیرنظارت بر دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: ضمنا در صورت مشاهده هر گونه تخلف يا اشكال در خصوص كالاهاي مصرفي مورد را از طريق سامانه مذكور يا شماره تلفن گوياي ۱۹۰ گزارش دهند تا پيگيري موضوع با سرعت بيشتري توسط كارشناسان غذا و دارو انجام شود.